👁️  726

Сумирана целата процедура што те очекува доколку се одлучиш за студентска работа во Германија!

Ако аплицираш сега, ќе можеш да бираш повеќе слободни работни позиции, но и ќе имаме повеќе време да бараме подобро сместување, начин на превоз и да ги запазиме сите временски рокови!

Не пропуштај ги најатрактивните позиции, аплицирај уште денес на: https://bit.ly/kontext_germanija.