👁️  12

Нема само една вежба со која можете да се ослободите од масните наслаги над колковите, познати како „спојлери“, бидејќи тие се само мал дел од севкупните резерви на маснотии во вашето тело, а вашето тело ќе ги согорува тие резерви на маснотии по секвенцијален редослед што е целосно надвор од ваша контрола.

Сепак, нешто што е во ваша контрола е способноста да согорите што е можно повеќе калории најмногу од вашата исхрана, но и од тренинзите што ги правите.