👁️  5

Нема да има промена на Уставот! Сите пратеници од ВМРО ДПМНЕ и коалицијата гласавме против!

Ајде на избори!

п.с далеку се од бројката 80, порача пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Зоранчо Јованчев.