👁️  5

Уште еден доказ дека Владата е дно! Уште еден доказ дека не знаат што му доликува на функционер, реагира  Тони Јаревски од ВМРО-ДПМНЕ.

„Уште еден доказ дека се срам!

Поддршка за достоинствената Дафина Стојаноска!

Ова не смее да помине без извинување и одговорност“ – напиша тој.