👁️  474

ЈАНУАРСКИ УПИСИ ЗА ИНТЕНЗИВНИ ГРУПИ ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК – ГРУПИ И ТЕРМИНИ🇩🇪
Едукативен центар Евива.

🎀 А1.1 ниво
СТАРТ: 11.01.2024
Термини: од понеделник до петок во 18:30 часот
🎀 А1.2 ниво
Старт: 11.01.2024
Термини: од понеделник до петок во 19:30 часот
🎀 А2.1 ниво
Старт: 10.01.2024
Термини: од понеделник до петок во 20:15 часот.
🎀 Б1.1 ниво
Старт: 20.01.2024
Термини: од понеделник до петок во 20:15 часот.

Уписите се во тек и ќе траат до пополнување на местата.
Пријавување во инбокс или на телефонските броеви:
075411640
078411639
Eдукативен центар ЕВИВА, центар за странски јазици и судски преводи.