👁️  19

Порака до Љубчо Софија,

Љубчо додека даваш многу совети, седнат во скутот на СДС и ДУИ, јас имам само еден совет:
Ќе влеземе и во ЕУ, и ВМРО ќе победи, само требаш да објасниш како се станува од просечен граѓанин, до просечен бизнисмен, со неколку милиони евра имот, и необјасниво многу друг вид на капитал. Значи едноставно нели почувствува обврска да вратиш дел од парите на народот.

И на крај додека пишуваш за иднината на Македонија дај еднаш расчисти со историјата на Бугарија, пишува на социјалната мрежа на Фејсбук Мане Јаковлевски од Унијата на ветерани на ВМРО-ДПМНЕ.