👁️  1097

Вчера во центарот на Скопје осамна билборд кој веднаш стана хит на социјалните мрежи.

Билбордот едноставно гласи „Извини Мони“ и е потпишан од „Д“, па многумина претпоставија дека станува збор за момче кое згрешило, па сега јавно ѝ се извинува на девојката.

Како и секогаш кога ќе се појави некоја интересна тема во јавноста, ни овојпат Твитерџиите не задоцнија.