👁️  5

Македонската ракометна репрезентативка Ива Младеновска во новата сезона ќе го има првиот интернационален предизвик во кариерата.

Таа ќе биде дел од Брест Бретањ, а францускиот клуб веќе и посака добредојде и ја промовира пред тамошната јавност.