👁️  5

На граничниот премин „Табановце“ за влез во државата се чека околу 40 минути. Исто толку се чека и на граничниот премин „Богородица“ за излез од државата, информираат од АМСМ.

На останатите гранични премини од македонска страна, нема поголеми задржувања за влез и излез од државата.