👁️  5

Жена (59) утрово била пронајдена мртва во нејзиниот стан во центарот на Лесковац, по пријавата на пријатели кои три дена не можеле да ја добијат телефонски.

Полицијата ја скршила вратата и го пронашла нејзиното тело, додека околностите за нејзината смрт не се познати.

Како што раскажуваат нејзините пријатели, таа живеела сама во тој стан. Таа немала деца, а нејзиниот брат и татко живеат во странство.