👁️  383

Во овие моменти речиси е закрчен патот „Качанички“ точно кај населбата „Момин Поток“.

Сообраќајот е попречен поради товарен камион кој се превртил од засега непознати причини, а истиот бил преполн со земја.

Дополнително се очекува гужвата да започне да расте со оглед на тоа дека многумина граѓани веќе ќе започнат да се враќаат од своите работни места кон дома.