👁️  2518

Атрактивната водителка на популарното шоу „Ѕвездите на гранд“ Сања Кужет важи за една од најатрактивните водителки во Србија, но буквално има вистинска копија покрај себе, а тоа е нејзината сестра.

Иако таа семејството и приватниот живот ги чува далеку од очите на јавноста, овој пат нејзината сестра буквално го предизвика целото медиумско внимание во регионот.

Станува збор за Сандра Кужет која и е сестра на водителката, а двете очигледно имаат природна убавина и тело по кое копнеат многу девојки.