👁️  1265

Пратеничката на ВМРО-ДПМНЕ Рашела Мизрахи на социјалните мрежи се прости од својот татко.

Нејзиниот татко Виктор Самуел Мизрахи почина на 72 годишна возраст.

– Збогум тато. Велеше да се живее со достоинство, чест и образ на земјата, значи да се има мир на небото. До следно видување. Виктор Самуел Мизрахи (1950-2022), напиша Мизрахи на социјалните мрежи.