👁️  12

Големата бура што ги погоди САД минатата недела остави зад себе необична глетка – морска пена која ја покри речиси целата плажа Хемптон, популарно крајбрежно одморалиште во Њу Хемпшир.

Невремето е доста честа појава на североисточниот брег на САД, но жителите сепак беа изненадени од оваа количина на морска пена.

A major storm in the US has left behind an unusual natural spectacle: sea foam covering almost an entire town. pic.twitter.com/eJeT6pE4Ol

— DW News (@dwnews) January 15, 2024