👁️  76102

Евива Кадровски услуги, приватна лиценцирана агенција за посредување при вработување во Германија 8 години искуство со програми за вработување во Германија.

Потребни се лица со ЕУ ПАСОШ за работа во кафетерија/ресторан, бесплатно посредување, сместување- обезбедено првите 2 месеци бесплатно и не е задолжително познавање на странски јазик.

Фер соработка и постојан контакт со вработен од ✈EVIVA GROUP.

Повелете во нашите канцеларии:
📍Скопје Градски Трговски центар
📍Штип Градски Трговски центар

За контакт сме достапни секој работен ден од 9:00 до 17:00 часот:

☎️078 411 639 , 075 411 640
📩eviva-service@outlook.com
www.eviva-service.com