👁️  264

Америакнскиот претседател Џо Бајден имаше интервју со „Би-би-Си“ и зборуваше за актуелни теми, но притоа направи еден гаф.

На Бајден од раката му испадна мало парче хартија, кое најверојатно требало да му помогне со одговорите, додека во другата рака држел хемиско пенкало.

Ова не е прв гаф на Бајден, откако новинарите пред неколку месеци открија дека имал упатства кои ги користел за време на средбите со лидерите од енергетскиот сектор во Белата куќа.