👁️  579

Пластично шише полно со течност е закачено на закачалката до него, а цревото за инфузија е доволно долго за да стигне до фотелјата на која седи министерот.

Фотографија од кабинетот на министерот за надворешни работи Бујар Османи, на која се гледа како шефот на македонската дипломатија има состанок со луѓе, на кој тој практично прима инфузија, објави денеска порталот на албански јазик „Ина-онлајн“.

Пластично шише полно со течност е закачено на закачалката до него, а цревото за инфузија е доволно долго за да стигне до фотелјата на којашто седи министерот.