👁️  691

Попладнево тешка сообраќајна несреќа се случи на раскрсницата кај Собранието на РСМ, поради што е блокиран сообраќајот на дел од коловозните ленти поради увидот.

Во сообраќајката на раскрсницата меѓу улиците „11 Октомври“ и „Даме Груев“ видно оштетено е едно од возилата, но засега нема информации за повредени.