👁️  271

Почитувани, ве известуваме дека во текот на денешниот ден 06.12.2022 (вторник) поради дефект на Ж.Л.Ц Ф-350 на ул. Социјалистичка во населба БЛР, со прекинато водоснабдување се корисниците од Лавчанска населба и дел од Буковска населба. Прекинот ќе трае до завршување со санацијата на дефектот, стои во соопштението на ЈКП Водовод Битола.