👁️  257

Почитувани во текот на денешниот ден 20.10.2022 (четврток) поради дефект на азбестна цевка Ф-350 мм, беше прекинато водоснабдувањето за корисниците од повисоките места на населба Баир (над улицата Илинденска.)

Почитувани корисници, ве известуваме дека водоснабдувањето во населбата Баир е нормализирано и дефектот е одстранет, стои во соопштението на ЈКП ВОДОВОД БИТОЛА.