👁️  2763

За да го скријат поскапувањето, производителите користат разни начини. Ова е еден од нив.

Преку ноќ, обичниот бел леб на Жито Лукс од 470 се смали на 400 грама. Се е исто, освен грамажата. Се разбира и цената не се менува.