👁️  12

Каролина Гочева предупредува дека е злоупотребен нејзиниот лик во лажна реклама која кружи на социјалните мрежи, а се однесува на производ за подмладување на кожата.

Претходно и неколку македонски лекари предупредија дека се злупотребува нивното име за реклами кои нудат разни лекарства.

Таа на Инстаграм напиша дека повеќепати се обидела да ја пријави, но истата реклама повторно се појавува од различни профили.

Гочева ги замоли следбениците да кликнат репорт на рекламата.