👁️  236

Почитувани, ве известуваме дека во текот на денешниот ден 07.12.2022 (среда) поради санирање на дефект (Ф- 160) на уличната мрежа на ул. Индустриски пат (пред Синпекс), со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од с. Поешево и с. Логоварди, старо Прогрес и ф. Идеал Шипка.
Прекинот ќе трае до завршување со санацијата на дефектот, стои во соопштението на ЈКП Водовод Битола.