👁️  523

Најнова вест со ексклузивни фотографии!

Изгоре камион во скопската населба Автокоманда. Противпожарните бригади се веќе на терен каде го гаснат пожарот. Исто така и сообраќајот во овој момент е во застој, бидејќи се гасне камионот.

Во секој момент очекуваме во живо вклучување од лице место. Повеќе детали во текот на денот.