👁️  2714

Познатиот рапер Раде Врчаковски – Врчак во последно време е доста активен на социјалните мрежи, односно на Фејсбук каде најчесто објавува фотографии од себе…

Така беше и овојпат, миленикот на многу генерации сподели селфи-фотка од него и на пријателите им откри дека се наоѓа во Маврово…

Инаку неодаман Раде „крена“ голема прашина со видеото кое го објави на неговиот канал на Јутјуб, во кое тој лично зборува за научни откритија…Погледнете последно што објави тој на Фејсбук: