👁️  110

Без паника, не јадеме колку Маричиќ“: Студентите им оставија оброк на пратениците..

Пред Собранието на Република Македонија се одржа протест на студентите, кои на крајот решија да им го остават студентскиот оброк на пратениците и така да им испратат јасна порака.

Студентите се борат за подигнување на студентскиот стандард во Македонија, а исто така испратија и различни пораки до пратениците.