👁️  12

Фудбалскиот клуб Вардар  репрезентативната пауза ја искористи за подигнување на формата на фудбалерите, но и за докомплетирање на својот ростер. Најтрофејниот фудбалски колектив објави ново засилување.

Нов член на „црвено-црните“ е Љутфи Билали, поранешен фудбалер на Силекс, Пелитер и Ренова.