👁️  5

Нашиот трубач Горан Арменски денеска ја изгуби битката со тешката болест со која храбро се бореше во изминативе неколку месеци, објавија од Филхармонија.

Велат, Горан беше исклучителен трубач, посветен уметник и прекрасен колега.

-Нашиот оркестар изгуби врвен професионалец и човек кој имаше питома душа и искрен однос со сите, се наведува во објавата.