👁️  2133

Откако по медиумите се рашири вест дека наводно починал популарниот музичар Ферус Мустафов, се огласи неговото семјество.

Внукот на Мустафов, Ферчо Мустафов, демантира дека познатиот музичар починал во болница, но потврди дека неговиот дедо е во болница и се бори за живот.

„Мојот дедо Ферус Мустафов не е починат, но вистина е дека е во болница и се бори за својот живот“, напиша неговиот внук.