👁️  1559

На социјалните мрежи се појави видео снимено кај железничката станица во Скопје на паркингот кај една од филијалите на Пошта.

На видеото се гледа како две лица среде бел ден демолираат автомобил оставен на паркингот.

-Припрема за газди што не даваат плата. ПС, а за чиновничиња и министерчиња што сега глумат големи газди ќе се снима нов филм, стои во коментарот на видеото.

Според коментарот веројатно се работи за вработени во компанија кои не зеле подолг период плата.

Да потсетиме дека вработените во Македонски пошти се без плата веќе неколку.

Повеќе детали во текот на денот.