👁️  13.064

Познатиот бизнисмен Штерјо Наков веќе неколку часа се води како исчезнат и СВР Скопје трага по него – дознава Радио Лидер.

Како што дознаваме, исчезнувањето на Наков било пријавено во полиција од неговото семејство.

Инаку, како што информира нашиот извор, Наков веќе одреден период е со нарушено здравје.

Извор: Лидер