👁️  2336

Погледнете како прилепчани правеле свадба во 2007 година во поранешниот ресторан за свечености во сала “Македонија”.

Со ново ПЕЖО 307 и тоа директно во сала. Кој како сака нека каже, ама секој би посакал ваков свадбен подарок.

А потоа следуваат чочеци, лепење пари, а се разбира зетот и невестата се највесели.