👁️  509

Поради одржувањето на Зимска приказна која започнува на 24.12.22 и ќе трае до 31.12.22 година а дел од неа ќе се одвива на платото на Офицерскиот дом, дел од паркинг просторот кај Офицерски дом нема да биде во употреба се до завршувањето на програмата, стои во соопштението на ЈП Паркинзи Битола.