👁️  2896

Ги испочитувавме нашите “другари” од Скопје ја прифативме поканата и дојдовме. Ви поклонуваме логоа од вашата гордост и први ви упатуваме роденденска честитка со корекција на годишнината. Парола: Какви 75 вие не сте ни во пубертет. Фк.Миравци 2011..Ваква порака осамна на социјалните мрежи на навивачката група „Чкембари“, кои во Скопје имаа герила акција.