Филм

УРНЕБЕСНА КОМЕДИЈА – Со неповторливите актерски џинови, Митко Апостоловски и Пепи Мирчевски „Одам на лов“ (Видео)

УРНЕБЕСНА КОМЕДИЈА – Со неповторливите актерски џинови, Митко Апостоловски и Пепи Мирчевски „Одам на лов“ (Видео)

Урнебесна комедијата од 1995г ,,ОДАМ НА ЛОВ- АПАНСАЗ” на Жорж Фејдо, Режијата е на Љубиша Георгиевски а изведбата се разбира на Народен Театар Битола.