👁️  740

Кулинарското ТВ шоу „Брза кујна“ стана една од најомилените програми од ваков жанр кај нас, но и една од најгледаните воопшто ТВ содржини.

Првите емисии веќе се снимаат во новата сезона со нов Шеф во тимот на Пиперките за кој преубавата македонска водителка Сања сподели фотографија и предизвика многумина да погодуваат.