👁️  5682

Ко веќе ми пука филмот масовно, да ги пофалам Петрит Срачини и Борјан Јовановски шо се јавувале во тв24 да не ме емитуваат. Еве ме нема, се надевам дека гомната фашистички се среќни. Не е до нив шо ме нема, само сакам да ги пофалам до кај се ви црева на Ковачевски.

Фејсбук статус на Божидар Божиновски: