👁️  999

За познатата македонска модна блогерка, инфлуенсерка, модел, поранешна или сегашна, згодната Љупка Митрова, изминатите неколку години имавме прилика да читаме и да видиме доста по домашните медиуми и на социјалните мрежи.

Откако ја раскина врската со победникот од „Големиот брат“ Дарко Спејко, по извесен период Љупка се реши да отиде во медиумска илиегала, па дури се реши на радикален чекор со што го избриша својот профил на Инстаграм каде беше една од најпопуларните со армија следбеници.

Со тоа „паднаа во вода“ сите нејзнини инфлуенсерски ангажмани, оние како модел и блогерка, затоа што мораше или така сакаше, знае најдобро самата.

Името Љупка Митрова како профил остана само на социјалната мрежа Фејсбук, а таму само семејни фотографии и такви од патувања.

Струмичанката и кумашинка на поранешниот премиер Зоран Заев како да сакаше да го тргне своето минато и за јавноста да премине во заборав, па по извесен период да си почне од ново без багажот зад себе.

Кон крајот на месец октомври годинава во медиумите се појави информација дека Митрова станала управител на новата фирма за струја на нејзниот татко кој е познат струмички бизнисмен. Па така, инфлуенерството веќе не беше така примамливо, дури ни како хоби, но се досега.

Митрова на изненадување повторно се реши да си прави мерак за душа и да им се врати на старите навики и ќефови.