👁️  2756

Христина Јовановска или Kiki Plish звучи светски таа е нов артист од Битола, има настапувано на повеќе фестивали а од 2020 година настапува во култното Кабаре на Голд Фелиција. Во продолжение погледнете го нејзиното ново музичко дело.