👁️  54

Американскиот претседател Џо Бајден потврди дека се сретнал со неговиот тим за национална безбедност за да разговараат за нападот на Иран врз Израел.

Американскиот претседател го прекина своето викенд-патување во Делавер за да се врати во Вашингтон на средба.

„Нашата посветеност на безбедноста на Израел против заканите од Иран и неговите полномошници е многу силна“, рече тој.