👁️  12.182

Преубавите македонски водителки од ТВ Сител, Јована Стојменовиќ и Лила Филиповска како и секогаш го привлекуваат вниманието каде и да се појават, а тоа го направија повторно од плажа во Грција, таму се веќе неколку денови заедно со Бојана Стојменовиќ и Сузана Митревска. Додека уживаат на плажа споделија повеќе фотографии на социјалните медиуми.