👁️  49012

Имате познавање од англиски или германски јазик? Се наоѓате веќе во Германија и сакате да ја промените вашата работна средина? Имаме одлични вести за вас!

Слободни места на Аеродромот Франкфурт за кандидати со познавање на англиски или германски јазик!

Веќе сте во Германија и сакате да го смените работодавачот, а воедно и да бидете наградени за вашата одлука?

Добијте бонус од 1000 евра за промена на работното место!

Тргнете кон нови предизвици на Аеродромот Франкфурт и започнете ја вашата нова работна авантура.

За повеќе информации и апликација, контактирајте не на маил: vrabotuvanje@kontext.mk или на 078274420.

Посредувањето е бесплатно за сите кандидати. Понудата важи и за сите лица кои ги исполнуваат условите од работната понуда и имаат термин за виза во германска Амбасада.

Напомена: Огласот и условите може да бидат подложни на промени. За актуелни информации, контактирајте нè. Работната понуда можете да ја најдете на:

https://kontext.com.mk/index.php/mk/dolgorocno-vrabotuvanje/germanija/programi/aerodrom-frankfurt