👁️  31372

Од 06.11.2023 имате можност за да аплицирате за термин за германска виза по пат на лотарија. Секој може да аплицира единствен услов е да имате важечки пасош и е-маил адреса.

Директен линк каде да аплицирате за термин за германска виза овде:

https://service2.diplo.de/rktermin/extern/appointment_showForm.do?locationCode=skop&realmId=629&categoryId=2444

Не заборавајте точно да ги напишете вашите податоци.

Доколку имате среќа и бидете извлечени ќе бидете известени со е-маил.
Сите извлечени имаат можност да се обратат во повеќе агенции кои посредуваат за работа во странство но ние ви ја препорачуваме Контекст доколку сакате да работите во MC Donalds или пак одлично работно место на аеродромот во Франкфурт.

За оние кои имаат искуство со достава на пратки и умеат да возат и поголемо моторно возило и да работат во германска пошта или амазон достава напратки ви ја препорачуваме агенција Евива.

Доколку сте медицинар и сакате да добиете брз термин за виза без да чекате термини по пат на лотарија контактирајте ја Еуро Мармедикал агенција за посредување за медицински лица, радиолози, медицински сестри, лаборанти и др.

Штом добиете првата виза искуството покажува првото патување најсигурно даго направите по копнен пат точно до местото каде што ќе работите за таа цел контактирајте ги Агенцијата за превоз РОМАН ОД ПРИЛЕП.

Ви посакуваме среќа на сите што ќе аплицирате.