👁️  117

Почитувани, ве известуваме дека во текот на денешниот ден 23.08.2023 среда, поради дефекти на водоводната мрежа со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од селата на потегот од Кравари до Лажец и Гермијан.

Прекинот ќе трае до санирање на дефектот, стои во соопштението на ЈКП Водовод Битола.