👁️  28.121

Потребно е да имате термин за виза или да се регистрирате за истиот на страната на Германската Амбасада.

Посредувањето е комплетно бесплатно и агенцијата не задржува никакви провизии од плата.

Контекст е официјален партнер на германскиот Мекдоналдс за Западен Балкан.

Пратете биографија на:

Е-маил. vrabotuvanje@kontext.mk

Тел. 02 3223 579

Моб. 078 274 420