👁️  2651

Доколку имате германска Виза и потребен вие Договор за работа во Германија, Контекст е официјален регрутер на германскиот Мекдоналдс ланец на ресторани за цел Западен Балкан.

Кандидатите кои сакаат да аплицираат треба да имаат термин за виза и да не контактирате на маил: vrabotuvanje@kontext.mk и во прилог да ни испратите ваша биографија, како и информација дали имате термин за виза.

ПОВЕЌЕ: Информации за германска виза и работен договор во Германија.

Посредувањето е бесплатно!!!

Контекст не наплаќа никакви услуги за издавање на работен договор ниту пак зема било каков процент од плата од своите кандидати.

Тел. 02/3 223 579 или +389 78 274 420.