👁️  21.429

Имате термин за виза или ЕУ пасош?

Eviva Employment Service од овој месец има многу новитети интересни понуди и работни места во Германија.

Бесплатно посредување за работа во Германија – БУРГЕР КИНГ!!!

Напомена: ограничен број на работни позиции.

Обезбедуваме работен договор, сместување и пополнување документи за амбасада.

Освен тоа имаме позиции во:

  • старечки домови
  • негователи, помошници негователи,
  • одржувачи на хигиена,
  • фирми за поставување соларни панели
  • електричари и монтери
  • транспортни фирми
  • шофери со Б категорија за Амазон, Дпд, Дхл, Хермес (Со 0 ПОЧЕТНИ ТРОШОЦИ до Германија)

Контакт со нас -секој работен ден од 9:00 до 17:00 часот на 078 411 639, 075 411 640.

Закажете термин во Штип или Скопје и информирајте се први за сите нови позиции и поволни можности.

Евива Кадровски услуги, приватна агенција за вработување во Германија, со лиценца од Министерство за труд и социјална политика.

Канцеларија: ГТЦ, втор кат, Скопје

Тел: 075 411 640

Е- маил: eviva-skopje@outlook.com

Веб: www.eviva-service.com

Адреса: Кеј Маршал Тито бр.37, 2000- Штип,(Градски Трговски Центар, 2-ри Кат)

Тел: 078 411 639, 032-606-640

Е- маил: eviva-service@outlook.com

Фејсбук: EVIVA Employment Servise