👁️  4226

Владимир Путин:

„Никогаш не барав нешто што не е мое. Кога видов дека Русија паѓа, си ветив пред Бога дека ќе ја спасам.Излегува дека морам да го спасам целиот свет, бидејќи демоните што го зазедоа западот избришаа се што е духовно на оваа планета“.