👁️  4415

Понекогаш убавината е секогаш во едноставноста, ако сакаш вкусен оброк избери ги КУМ ДЕЛИКАТЕС – Димче Лахчански бр. 1, наспроти О.У. Климент Охридски во објектот на поранешен Сезам.

🍔🍔🍔 ☎️ Нарачајте на: 075 996 344